• HomeHome  
  • CalendarCalendar  
  • Gy.I.K.Gy.I.K.  
  • KeresésKeresés  

Keresési feltételek

Display results as :

Advanced Search Advanced Search

• TaglistaTaglista  
  • CsoportokCsoportok  
  • RegisztrációRegisztráció  
  • BelépésBelépés  

Seol hazatér - Bogum meg akar halni

Lights of Seoul :: Archívum :: Lezárt játékok

1 / 1 oldal • Share • 

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Seol hazatér - Bogum meg akar halni

Témanyitás by Hong Seol on Hétf. Okt. 30, 2017 11:30 pm

Halj meg Nam Bo Gum…
Egy hete nem láttam, és hiányzik a Halfeje. Ez azért meglepően ijesztő, és már nagyon unom a szaunát- Már csak azért is, mert onnan kiraktak két nap után, mikor beállítottam a macskámmal. Mert időközben lett egy macskám. Szóval miután két nap alatt kiraktak a szaunából, nem igazán volt hova mennem, úgyhogy cicaéletmódot folytattam. És ekkor jöttem rá, hogy hiányzik Nam Bo Gum. Mert, ha valaki, aki egyedül lakik, és utálja a látogatókat elvisel több hónapig, míg azok akik naponta több száz ebmert látnak kiraknak két nap után, akkor az előbbit kell választanom. Pláne mert még az előbbi fizet is azért, hogy ott lakjak. Amit mellesleg már nincs pofám elvenni. És nem, kurvára nem fogom megemlíteni, miért jöttem el!
Igaz a mondás, hogy ha felelősséggel tartozik az ember valakiért, akkor megkomolyodik. És ebben az öt napban, mióta Pöcsfej velem va, azóta megkomolyodtam. Kibaszott szülő lettem, akinek gondoskodnia kell a kicsinyéről, etetni, meg szaratni, meg hát majdnem kinyalni a seggét szarás után. Lényegében pont olyan, mint Halfej volt, csak kellemesebb a társasága. Meg kisebb. És puhább. És hát, még nem nagyon eszik száraztápot.
Úgyhogy már vagy egy órája tökölök itt az ajtó előtt, legutóbb mikor néztem, hajnali három volt, a lámpák rohadtul le vannak kapcsolva, viszont az összes kocsi a garázsban van, vagyis bent alszik a parasztja vagy iszik valahol és taxit fog, mert olyan kurva sok pénze van, most, hogy nem költöm neki. Ajánlom neki, hogy ne változtassa meg a jelszót, mert akkor egészen biztos kiakadok. Még így is fel kell vele cipeltetnem a cuccaimat, mert hogy én nem emelem meg őket többszőr, az olyan biztos, mint hogy ő bélbeteg.
”0000”
Szezám tárulj, köcsööööög. Éljen Nam Bo Gum, éljen Halfej. Hát mégis csak szorult belé egy kis értelem. Igaz, amilyen fasz, csak azért hagyja így mert amúgy elfelejtené. Annyi agya van mint egy agyritkulásban szenvedő nádi poszátának. Lerakom Pöcsfej hordozóját a kanapéra, ahogy bentebb sétálok, felbaszok minden lámpát, hogy világosság legyen, és bebaszom az ajtót. Aztán meg megint kivágom, mert a cuccaimat be kell tolni a hátsó kertbe, hogy legalább onnan kelljen csak behozni, és a kurva szobainas meg nem távvezérlésű. Igen köcsögök, egész héten szobainast tologattam, mé, baj? Ne röhögjél paraszt, azon is aludtam.
Miután minden szar biztonságba került a mustangnak nekitámasztva, visszatrappolok a nappaliba, újra bebaszom az ajtót – komolyan, eddig hogy nem ébredt fel? – és elüvöltöm magam, hogy:
- FASZFEJ, GYERE LE, SEGÍTENED KELL! – Várok pár másodpercet, semmi válasz, ez meghalt baszod. Fellibegek a lépcsőn, kibaszom az ajtaját, neki a falnak, a kilincs cuki kis nyoma morzsákban ontja magából a vakolatvért, rákapcsolom a fényért, égjen ki a retinája és újra, hogy – KELJÉL MÁR FEL, BAZDMEG, HAZAJÖTTEM!!! – Ha erre se kel fel, meghalt és enyém a vagyona.

Hong Seol

Inaktívak

Hozzászólások száma :
57

Ahol élek :
Szöul - Bogum nyakán

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Seol hazatér - Bogum meg akar halni

Témanyitás by Nam Bo Gum on Kedd Okt. 31, 2017 12:18 am

Hajnal volt, én meg aludtam. Ritka szenzáció baszod, ritka, mint a tetves kopasz.
Hong Seol egy héttel ezelőtt emigrált a szaunájába, és azóta se híre se hamva. Amitől nagy fasznak kellett volna éreznem magamat, és néha még annak is éreztem, de hát baszdmeg, ő lépett le, és mire eszembe jutott, hogy kibaszatom a szaunás nyanyákkal az utcára, hogy onnan kénytelen legyen visszacipelni a seggét, meg a szobainasát, addigra közölték, hogy már tegnap kibaszták, szóval elkéstem a forradalmi ötlettel.
De szóval amióta Hong Seol nem csörömpölt valami faszságon naphosszat, meg nem kellett neki tamponért rohangálni szupermarketbe hajnal nyolckor vasárnaponként, amikor még az istengyűlölő is aluszik basszameg, nem ugrál, meg csámcsog, azóta úgy aludtam, mint akit minden éjszaka istenesen agyonvertek bézbózütővel.
Persze tudtam én, hogy ez így nem mehet sokáig, mert tegnap Hong Joon-al beszéltem, és megkérte, hogy adjam Seolnak a telefont, mire közöltem, hogy éppen szarik, amiből már-már csaknem levágós volt a bennfentes viszonyunk, és ha meg nem, akkor is: nem, mert szarik? Miafasz. Szóval kellett valami stratégia arra, hogy hogyan ráncigáljam vissza, aztán rájöttem, hogy a stratégia maga a tény lesz, hogy éhezik, büdös, és még a tél is jön, szóval lefagy az a nagyfasz feje a nyaka tetejéről. Nem kell itt tevékenykedni, jön az magától, a szar is mindig jön magától.
Azért a kódomat megváltoztattam. Hogy szopjon vele, ha visszajönne. De kapásból én szoptam vele, és első nap nem tudtam bejönni a saját házamba, szóval visszaállítottam az univerzális négynullára, és reménykedtem benne, hogy ő azért ezt is elfelejti, ha már az IQ-ja a kód.
Há ha valamit megbántam, az első körben ez volt, a második meg, hogy nem költöztem el a picsába Mexikóba, amíg volt rá lehetőségem, hogy többé nem talál rám.
Éppen csak megszoktam a kómázást, Seol visszatért, és tokostul feltépte az ajtót, hogy gyorsan egyetlen perc alatt bepótolja az egy hete elmarasztalt ajtóbaszkodásait, falbontásait, és alapvető drága dolgok megrongálását. Egy pillanat alatt pattantam ülő helyzetbe, mint valami medvecsapda, és gügyögve, hunyorogva pislogtam az ajtóban álló szörnyetegre. Édes faszom, rosszabb, mint volt.
- Jövök geci, jövök. Azt hiszed nem számítottam erre Hong Seol, de tudtam, hogy jössz, faszom - magyaráztam az orrom alatt a pofámat nyunyurgatva, aztán felkeltem, és kisétáltam mellette az ajtón. - Hol vannak a fosaid? - robogtam le a lépcsőn, a hajamat vakargatva, meg akkorákat nyújtózva, hogy kettétörjön a kurva gerincem is, minnyá hídba is lemegyek.
Elképedve pislogtam a nappalim közepén hempergő fostalicskára, és hátrapislogtam a büdös, csöves Hong Seol-ra, aki rémisztően emlékeztetett az első találkozásunk alkalmával látott önmagára, meg az egyik kéregető hetvenesre, aki az egyik híd aljában feküdt, és üres sörösüvegeket árult, mert azt hitte ez kurvajó biznisz.
- Te, nyomorék, hoztál egy patkányt - és lábujjammal megböködtem a fura, szőrös lényt.
Nem baj, most már tudom a taktikát, lesmárolom, azt' lelép egy hétre. Nem nagy ár egy kis szabadságért.

Nam Bo Gum

Városlakók

Hozzászólások száma :
57

Témanyitás by Hong Seol on Kedd Okt. 31, 2017 11:53 am

Nem tudom mit vártam. Mondjuk gecire nem ezt, de nem tudom mit. Igazából azt se tudom, miért jöttem vissza, mert amúgy simán beállíthattam volna, hogy „hé faszfej vegyél nekem egy lakást”, majd visszamehettem volna dolgozni és eltartom én Pöcsfejet. De ez valahogy nagyon derogált, meg hát faszom, akkor se vesz nekem lakást, ha leszopom, nem, hogy csak kérésre. Pedig még a kicseszett macskámat is róla neveztem el. Szóval akkor hát így csak tudom mit vértam geci, egy kis örömöt, hogy heló, hazajöttem, dejó. Nem érdemlek ennyit se, mi a faszé nem jöttem nagyobb hangerővel. Vagy egyenesen egy kibaszott buldózerrel, ketté baszom vele, azt enyém minden. A hűtő, a szauna, már ami marad belőle.
- Ha meglepetést akartam volna, akkor kötök egy kurvadék masnit a pofámra, faszfej. – Lépdelek utána ugyanolyan sebességgel, a levegőben hadonászva az öklömmel, odaképzelve, hogy egy kés minden egyes alkalommal beleáll a hátába, fröcsköl a vér és ő meghal. De ez csak álom, mint minden szép dolog az életemben. – Nekitámasztva a mustangnak a garázsban, szerinted? Azt hitted, majd ÉN felcipelek mindent? – Elröhögöm magam, hát ez hatalmas, ez hülyébb lett mint amilyen eddig volt, hát meghalok. – Na szedjed magad, hozzál mindent.
Mint anyatigris a zebrára ugrok Pöcsfej felé, mikor a retkesbüdös lábujjával közelít az én kis puha aranyom irányába. Fel is kapom, magamhoz is ölelem, még a fülét is megpuszilom amire egy kurvanagy harapást kapok az államba, de ennyi baj legyen. Majd később elbeszélgetek vele, hogy a kibaszott Halfej előtt kibaszottul nem szabad megszégyeníteni, itt szeretni kell, majd zárt ajtónál lehet karmolni meg rágni. Az óvszereit, előszeretettel, meg az ágya lábát, meg a kocsija lökháritóját.
- Ez egy macska, te agyatlan vadbarom. És nem hoztam, hanem az enyém, és mától ő is itt lakik. – Visszarakom a földre Pöcsfejet, majd kitárt karral – ami a garázsba vezet – irányjelző táblát csinálok magamból. Indítson, mert zuhanyozni akarok, mocskos vagyok, mint aki négy napig egy kibaszott utcán lakott. Mert ott is laktam, rohaggyak meg, kell az ágyam, még akkor is, ha kurvakényelmetlen, még akkor is, ha eszembe juttatja az ajkait…

Hong Seol

Inaktívak

Hozzászólások száma :
57

Ahol élek :
Szöul - Bogum nyakán

Témanyitás by Nam Bo Gum on Kedd Okt. 31, 2017 2:17 pm

Annyira csipás volt még a szemem basszameg, hogy véletlenül sem jutottak eszembe frappáns megszólalások, szóval csak végighúztam a tenyeremet a pofáján, miközben elhaladtam mellette, és nekiindultam, hogy sérvet kapjak a kupac szarjaitól. Mondom, én fel voltam erre készülve már lelkiekben, nem véletlenül volt a törött vécékefe vége az ágyam alá dugva. Azzal rögtön leszúrhattam, amint megjelenik a szobámban. Csak elfeledkeztem róla baszod, és má' lent voltam, és rugdaltam a fetrengő patkányát a szőnyegen.
Mindegy, megölöm mással, ezen ne múljék.
- Hallod ha kiköltözni volt energiád, akkor beköltözni is legyen már akurvaélet. Vagy mi kell ahhoz, hogy hirtelen legyen erőd pakolászni, lesmároljalak? - heherésztem magamban, és bárgyú vigyorral felé fordultam, mintha nevetségesnek találnám a dolgot, aztán ott termett a legújabb tömegpusztító fegyvere mellett, és felkapta a földről, meg csókolgatta, mire az állat istenes pofonnal arconbaszta. Hah. Maradhat.
- Faszt lakik itt. Ide nem költözik ez a fanszőrgolyó. Dobd ki, az utcában kóborol mostanában valami pitbullképű vadállat. Neki add oda reggelire, fel fogod ismerni, rád hasonlít - vakarásztam a tarkómat, de közben ujjaimmal azért odanyúltam a macsekhoz, aki ugyan nem harapta le tőből a karomat, mint Hong Seol tette volna, de megnyalta azt, és hozzá dörgölőzött. - Fúj, baszdmeg, ennek van nyála. - Aztán az irányjelzőre pislogtam álmosan, és a hajába kentem a macskanyálat. - Fasza, jössz te is, majd utána fürdesz. Addig a macska is maradhat, majd megfőzzük - és kibotorkáltam a cuccaihoz.
Álltam előtte, lezsibbadva, mert én tényleg nem voltam hajlandó elhinni, hogy ez a nő egy szobainassal végigjárta Dél-Koreát. Végigmértem.
- Na és merre jártál? Hallom kibasztak a szaunából - röhögtem, mert ezen volt mit röhögnöm, és még előtte nem röhögtem ezen eleget. Csak magamban. Szerencsétlen nő, komolyan, ha nem lenne, ki kéne találni basszameg. De azért szó nélkül megfogtam a legnehezebb táskákat, és elindultam befelé. - Elég, ha valami könnyebbet hozol, a nehezebbeket hagyd rám. Gecijóarcvagyok.

Nam Bo Gum

Városlakók

Hozzászólások száma :
57

Témanyitás by Hong Seol on Kedd Okt. 31, 2017 3:25 pm

Meg kellett volna ölnöm, nem felkeltenem. Nem vagyok normális, az tuti. Saját magamnak keverem a szart, ami már így is akkora hullámokban csapódik fel a szemembe meg a számba, hogy a tüdőm már tele van szarral. És mindezt magamnak köszönhetem, mert felkeltettem.
- Mindenképp azt szeretnéd, hogy a faszodat a pofádra varrják, ugye? - Olyan ártatlan mosolyt erőltettem lepénylesőmből, amilyet csak bírtam anélkül, hogy leszakadt volna az arcom. Kár, hogy eldugta a törött budikefét, megsimogattam volna vele az ánuszát szívesen.
De aztán a macskámat akarta kirakni, az anyai ösztön feléledt bennem, mint bengáli tigrisben a végbélgáz és harcolni akartam. Még hogy kiadni pitbullnak, eddig is tudtam, hogy egy használt tamponban több érzés van, mint benne, na de...
- Mondom itt lakik, és téged foglak kiadni annak a jószágnak. - Majdnem hátrálok, mikor az ujjával közelít a macskámhoz, de azért az gyáva dolog lenne, és Pöcsfej meg tudja védeni magát. - A neve Pöcsfej, és nem főzzük meg, legfeljebb neki főzÖK! - Lerakom a macskát, az meg elrohan azonnal rágni a kanapét - okos jószág na, tudja, hol mi a legdrágább. - én meg követem az idiótát a garázsba. Csak tudnám mi a retkes életért ragaszkodik ennyire társaságomhoz, miért nem enged el fürödni és újra nővé varázsolni magam, hogy újra belém zúghasson. Sosem fogom felfogni, nem én! Erre baszd meg, nekimegyek a hátának. Úgy felkenődök rá, mint légy az ablakra, mert se féklámpa, se piros fing, ami figyelmeztetne, hogy héló, megálltam, kerülj ki. Miért nincs ilyenkor egy gombnyomásra felfújható műfasz a nadrágomon ami egyenesen a torkáig nyomódna, nem is értem.
- Nem kibasztak, önkényileg távoztam köreikből, mert nem látták szívesen Pöcsfejet. Mellesleg te is erre a sorsra fogsz jutni, ha még egyszer a gombás retkes lábujjaddal érsz hozzá. - Csak hogy tudd, faszfej! Megragadom az inast, és magam után húzom, ahogy tettem eddig is egy kerek hétig, fel a biciklifeltolón, be a nappaliba. Eddig is megtehettem volna, csak akkor 18 kilóval több volt ez a retkes inas, és mindent megér Halfej csipás szeme. - Az vagy. Geciarc.

Hong Seol

Inaktívak

Hozzászólások száma :
57

Ahol élek :
Szöul - Bogum nyakán

Témanyitás by Nam Bo Gum on Kedd Okt. 31, 2017 4:07 pm

- Mindenképp - motyogtam, miközben tovaszálltam, hogy leprahercegnő cuccait szíves örömest bedzsengázzam a házba így hajnal háromkor. Komolyan, én vagyok itt a fogyatékkal élő vadfasz, hát én nem rúgom hátba, és küldöm vissza a cuccaiért, hogy azokkal jöjjön, vagy azok nélkül, de én a kislábujjamat se fogom megmozdítani annak érdekében, hogy legyen mibe öltözködnie. Én vagyok a talpnyaló kretén, aki még megy segíteni, mintha segíteni normális emberi tevékenység lenne.
Aztán meg még egy hajcsomót is bemutat, amit valamelyik szupermarket toligájának a kerekéről kukázott le, hát megáll az ész és körbenéz.
- Nem vagy túl kreatív, mitnemondjak, elnevezed magadról szerencsétlen szőröscsótányt - pislogtam még mindig okádék fejjel a jövevényre, aztán vállat vontam. - Eh, szaromle, majd reggel kivágom én - legyintgettem, és az orromat, meg a szememet, meg az egész kurva arcomat dörzsölgetve csoszogtam a cuccaihoz. Mentem, csináltam. Mozgásra ösztönzött a gondolat, hogy... hát hogy kibebaszott HAJNAL HÁROM VOLT, ÉS ILYENKOR A NORMÁLIS EMBEREK ALSZANAK CSESSZEMKETTÉ! Szóval ja, meg volt a motiváció, hogy miért legyek csicska így éjnek évadján, és miért ne térdeljem bölcsességfogon ezt a nyomoronc kiscsajt.
- Jól van, ne fossál meg rikoltozz itt kombóban, mert agybaszást kapok tőled már. Majd megbeszéljük ezt a macskaügyet. - Magyarán majd én kifrizbizem az első kukáig, aztán azt mondjuk megszökött. Felkaptam a cuccait, és azon tűnődve, hogy mi a jóistent pakolhatott bele, mert hogy amúgy kurvára nincs is cucca, bezsonglőrködtem vele a nappaliba.
- Fasza. Mehetsz fürdeni. Jóéjtcsókot kapok-e? - vigyorogtam megint tenyérbemászóan, mert ez most a legújabb divat volt ezzel faszkodni, és gondoltam hátha kapok még egy hét szabit. Mer ugye most már tudtam, hogy visszajön ő, mint a bumeráng, csak várni kell egy kicsit.

Nam Bo Gum

Városlakók

Hozzászólások száma :
57

Témanyitás by Hong Seol on Kedd Okt. 31, 2017 4:39 pm

- Rólad lett elnevezve. - Egészen halkan jegyzem meg, ahogy követem. Megpróbálhatja kivágni, de akkor ő fog kint maradni. Én képe vagyok bonyolultabb pinkódokat is megjegyezni mint "0000". Tulajdonképpen csak a kártyáját kellett volna elcsórnom, mert annak is ez a kódja, és akkor ez az egész nincs, lecsupaszítom míg ő szépen alszik, észre se veszi aztán meg már későn tiltja le. De hát nem, nekem kárhozatra kell ítélnem magam, és ahelyett, hogy a szívébe döfném az evőpálcikát, itt cipekedek utána.
- Jólvan, megbeszéljük, hol fog lenni a mászókája és elmegyünk venni egyet. - Bájosan bólogatok, teljesen tökéletes lesz úgy, sőőőőt. Több mint tökéletes, szép boldog család leszünk, Seol, Pöcsfej a macska, és Pöcsfej az ember. Már most kiráz a hideg, ha belegondolok mennyire idilli és undorító, és hogy az elmúlt egy hétben mennyit gondoltam erre.
Meglepetten pislogok rá, előtte állva, hogy ennek mennyi energiája van így estére, hát nem is igaz. Pöcsfej azóta boldogan odaszart a bejárat melletti virágba, és most békésen szundikál a kanapén. Mennyire okos egy macska, látszik ki a gazdája!
- Jóéjtcsókot? Hogyne! Kettőt is. - Elvigyorodom, két markora fogom azt a büdös nagy pofáját és a reggel óta meg nem mosott fogammal - nem volt sehol publik vécé na, örültem, hogy szarni tudtam, nem hogy még fogat is mossak! - rácuppanok a szájára. Aztán el, aztán újra, aztán újra el. - Na, szaladj aludni, be is takargassalak? - Megpaskolom még kedvesen az arcát, hogy szakadjon le, és már megyek is az édes fürdőszobám felé, útközben elhajítva a kabátom, kétrét görnyedve a visszafojtott röhögéstől. Ami aztán ki is pukkad belőlem, míg vetkőzök, amint bezárul a fürdőszoba ajtaja utánam.
Hong Seol

Inaktívak

Hozzászólások száma :
57

Ahol élek :
Szöul - Bogum nyakán

Témanyitás by Nam Bo Gum on Kedd Okt. 31, 2017 5:02 pm

Én csak vicceltem basszameg.
De ő meg úgy jött az elvetemült fejével felém, mintha legalábbis minden, amit életem során eddig mondtam neki, az felszólítás, meg őszinte könyörgés lett volna, gecc. Ha így lett volna, már hányszor kellett volna megbasznia magát, hányszor kellett volna a kurvaéletet megbasznia, hányszor kellett volna meghalnia, meg hányszor... szóval na, kértem már meg faszságokra, és érdekes, hogy egyiket se csinálta, erre most meg jön, hogy leharapja a számat a mosatlan fogaival, mert ő ekkora nagylelkű, hogy mindent csak úgy megtesz, amire kéri a világ.
Egyet cuppant, kettőt cuppatn, én meg csak álltam, mint farok a lakodalomban, és vártam, hogy csapjon belém a villám, mert nem akarok többé létezni.
Aztán elillant, mint a váratlan fing, és azt se értettem, mi van, meg hol van. Na jó, ezzel a nővel bajok vannak, szaladtam utána, csapódott az ajtó, nekem meg a világomban nem volt, hogy ez olyan fénysebességgel öltözködik mint a simsben az emberkék, baszdmeg, hogy ugrik egy felet, és már körülötte van a cenzúra, szóval benyitottam, hogy közöljem vele, hogy az anyádat, de...
- Hoppákagenyó! - sikkantottam, mikor felismertem a fehérneműben röhögőgörcsöt kapott nőszemélyben Hong Seolt, és ahelyett, hogy gyorsan kislisszantam volna, mint aki lófaszt se lát, mert vak, helyette gondoltam rákérdezek a titkára. - Te hogy a picsámba vetkőzöl ilyen gyorsan, ez világrekord baszdmeg.

Nam Bo Gum

Városlakók

Hozzászólások száma :
57

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

Lights of Seoul :: Archívum :: Lezárt játékok